torsdag 21 november 2019

Bullet journal för december

Jag har precis gjort klart mina sista sidor för i år i min Bullet journal. En ny och fin står och väntar på att jag ska sätta pennan (eller pennorna) i den för 2020, men jag fortsätter klura på mina sidor lite till innan jag sätter igång.

Jag hade dåligt med inspiration inför den här avslutande månaden, men jag tycker ändå att det blev ganska bra. Om än inte perfekt, men när blir det någonsin det? Bra nog räcker fint åt mig.


Ursäkta murriga bilder, men vad göra när det är så grått? November 2019 kommer inte direkt gå till historien som en med många soltimmar, om en säger som så. Grått är väl okej det med, men det ställer till lite bekymmer när jag inte vill fotografera med blixt.
December var det - det enda jag hade bestämt var att jag skulle ha en washitejp med isbjörnar, inköpt för ändamålet. Men så hittade jag den där sicksackiga också, och plockade upp rött och blått som decembers färger.


Månadsuppslaget utan saker i vägen ser ut så här. Min plan var varannan dag med röd plopp och varannan med blå, men så gjorde jag fel och det fick bli lite hipp som happ istället.


Ordningen återställd från förra månadens omkastade layout. Här har vi kosing på ena sidan och plats för böcker och nagellack på den andra.


En rad om dagen, vanor och månadens bok på nästa uppslag. Jag har inte bestämt mig för vilken bok det ska bli än, men det lutar åt någon med historia- eller yoga-tema.


Bjussar "bara" på ett veckouppslag den här gången. Om ni undrar varför jag har ett pappa-citat såhär långt efter fars dag, så beror det på att världens bästa pappa, min alltså, fyller 80 år snart. Och det där citatet passar så bra på honom. Särskilt delen om att sjunga, vilket han gör ofta och gärna och hellre än bra. Mest till mammas förtret.
Så jag hoppas på en trevlig december, där jag får chans att krama mycket på min familj.