fredag 29 november 2019

Novembers nagellack

Grå november - ska bli gôtt att bli av med dig, om jag är ärlig. Det har hänt lite för mycket tråkigt, och det har varit för lite sol för att jag ska vara en pigg och glad Jenny.
Nagellack däremot är kul, och nio sådana har jag burit denna månad, så det är väl bäst att vi sätter igång och tittar på dem. Varning för novembermörka bilder, så klart.


A England, Rebecca
Egentligen är det ju lönlöst att försöka bära tjusiga hololack när vädrets makter är så mycket emot en att en inte får njuta av sagda holoeffekt. Rebecca är annars en mörkare rosa med tjusig holo. Om en vill kan en låta det torka lite sidenmatt, men jag väljer att topplacka det blankt som vanligt.


Depend, #607
Krämlack funkar bättre. Som det dammigt senapsgula #607 från Depends höstkollektion Tokyo street. För övrigt en himla fin kollektion.


OPI, Bogotá blackberry
Skimmerlack funkar det med. Som härligt mörkröda Bogotá blackberry från OPI. Lite svärtad i kanterna och sagolikt tjusig. Kommer bli svårt att välja favoritlack för den här månaden. Stackars mig.


Depend, #599
Här är ännu en favorit i skaran. Blågrön tjusighet, även det från Tokyo street-kollektionen.


Depend, Wish for peace #5077
Från förra årets julkollektion kommer Wish for peace. Ännu ett som inte riktigt får visa sin tjusighet, för det som ser ut som silverflakies här är prismatiska flakies. Allt i en grangrön bas.


H&M Beauty, Saffron creme
Jag har dragist väldigt mycket åt gult den här hösten. Det beror nog på att jag vill ha något solfärgat i mitt liv, lite värme sådär. Sedan att jag tillåter något som heter Saffron att komma in i mitt hem är något av ett mirakel - jag tycker nämligen att saffran är superduperäckligt. Men lacket är fint. Lite lagon solgul crelly.


OPI, A-rose at dawn - Broke by noon
Ljusare rosa med silvrigt skimmer. Ser kanske inte jättekul ut på den här bilden, men jag trivdes bra i det ändå.


Essie, Rust worthy
Alltså - hur snyggt? Bronsigt orange skimmerlack. Påminner mig om min barndoms femöringar. Ligger himla bra till för den favoritutmärkelsen.


Pahlish, Fleur de sel
En annan kandidat är detta, som jag köpte från Pahlish på förra årets Black Friday-kampanj. Det finn där just nu också, men bara till på måndag. Tyvärr tillåter inte min plånbok något Pahlish-köp i år, och det här är sista lacket av de jag köpte 2018.
Vit crellybas med röda och iridiserande miniflakies. Jag bär det just nu och tittar en hel del på naglarna kan jag lova. Särskilt på den pekfingernagel jag sabbade, och nu ska gå och reparera. Och fundera på vilket lack som verkligen ska få bli novembers favorit. Blir ju inte lätt.