torsdag 9 juli 2020

Fish are jumpin'-Dagens




Låt: "Summertime" från Porgy and Bess. Med ungefär vem som helst.
Outfit: Byxor (gamla) och top (utgått) från H&M.
Smink: Icke.
Nagellack: Crown jewels från a England.
Doft: Sjukhusparfymfri.
Smycke: Ringarna.
Klocka: Min Rosefield i rosédoublé. 
Läser: "Lady Susan & other works" av Jane Austen som månadsbok, jag är på Juvenilerna just nu. Och så "Eat, pray, love" av Elizabeth Gilbert.
Frukost: Te och Es hembakade hasselnöts- och valnötsbröd med ost på.
Fika: Kaffe och chokladbit hemma hos svärmor. Hälsade på då hon har det långtråkigt efter sin höftledsoperation nyligen. Efter ett halvårs fördröjning...
Middag: Grekisk paj med tomat och oliver. Färskost, bröd och brödpinnar till det.
Pryl: Kallelse. Var idag på röntgen och uppföljande läkarbesök och jag får börja belasta! Jag kan gå steg! Jag kan stå! Jag vågar gå i trappor!  Fortfarande svullen, och det är klart att det gör lite småont, men jag får äntligen börja röra mig lite mer normalt. Hurra!
Motion: Innan jag visste att jag fick belasta så var det en väldigt jobbig hoppenad (hoppande promenad) på kryckorna från bilen till röntgen. Möjligen svettas jag fortfarande... Och så sjukgymnastikövningarna så klart.
Kvällsnöje: Sista två timmarna av förlängda versionen av "Sagan om de två tornen". Vi har LotR-maraton här hemma, men delade upp film två i tvenne delar för jag skulle till sjukhuset rätt så tidigt idag och hade inte riktigt lust att sitta uppe till midnatt och titta på film.
Att tillägga: Jag är så glad idag att jag bjussar på en bonusbild. Jag kallar den "Ska du ta det där kortet någon gång eller?".