fredag 31 juli 2020

Julifavoriter

Nu känns det som att en månad har gått så där fort igen. Kan bero på att älskade maken har haft semester hela månaden, och då har dagarna en tendens att bara försvinna. Det har hänt massor, samtidigt som egentligen inget alls har hänt. Vi har inte varit väg på en enda övernattningsresa. Vi har inte besökt något slott i år. Vi har åkt på tre (och en halv) dagstur, men inte mer än så. Har känts skönt, men det går ju inte att förneka att det känts konstigt också. Den däringa virussjukdomen har onekligen ställt till det en hel del. Som stängt det slott som vi planerade att ändå besöka. Jo, jag är lite ledsen över att det inte blir något Årets slott 2020, vad det verkar.
Men. Bland de vardagar och andra dagar jag haft i juli ska jag väl ändå kunna hitta en och annan favorit.

Bok: "Sambo på försök" av Beth O'Leary. Skriver om den nästa vecka, men kan avslöja redan nu att den var rar.

Film: Vi tittade om på hela Sagan om ringen-trilogin (extended version), och så mycket bättre än det går det inte att finna den här månaden. Jag har haft en liten filmtittarsvacka (att addera till min tv-tittardito) och den enda nya film (för mig) jag sett var "Snowpiercer" och den var ju sådär.

TV: Jo pyttsan... Var sporadiskt med när älskade maken tittade på "Umbrella academy" - som släpper säsong två idag! Annars har det mest varit nyheter och en och annan dokumentär.

Nagellack: Galaxies från Cadillacquer. Kanske.



Skönhet: Har varit dåligt med sådant också den här månaden. Tror jag har burit mascara tre gånger, kan vara färre. Möjligen de silikonplåster jag har över operationsärren i förhoppningen att de ska läka lite finare. 

Extra speciell rolighet: För mig personligen - att jag nu får stödja på benet "till smärtgräns". 

Favoritinlägg: Jag har en tendens att gilla mina mer bokiga inlägg bäst, så även denna månad med årets upplaga av Mid-year book freakout.