torsdag 30 juli 2020

Julis nagellack

Har du kommit hit för att du gillar att titta på nagellack så ber jag om ursäkt. För juli har varit en nagellacksfattig månad. Inte lika illa som maj (2) men inte långt ifrån. Dubbelt upp blir ändå bara fyra lack. På pluskanten betyder ju det att det går fort att läsa det här inlägget.
Som vanligt i den ordning jag bar dem.


H&M Beauty, Spanish bluebell
Blåklocksblått ska det här tydligen vara, och det tycker jag nog att de har lyckats bra med. Det är en sådan där lite dammig blå, med en aning av lila i sig, men även lite grått. Jag tyckte det här lacket var fint redan i flaskan, och kärleken höll hela vägen upp på nageln. Ibland är krämlack det allra finaste.


a England, Crown jewels
Jag har haft stora problem med att få till fina bilder på hololack den sista tiden, men det är som det är. Älskade maken valde Crown jewels en dag när jag inte orkade bestämma själv, och den var ju himla fin må jag säga. Finns färgen vinlila? För i så fall är den här det. Den är som en vinröd men lila, eller en vinröd som slagit över i lila. Burgundy heter färgen på hemsidan. Något gyllene finns där också, och som vanligt med a England - massor av holo.


Cadillacquer, Galaxies
Galaxies har stått i min låda i nästan ett år. Hur jag kunde lämna det där så länge är det ingen som vet. Det är en jelly i en blågrön nyans som påminner om buteljgrönt, utom när det ser blått ut. Eller svart för den delen, för det här är mörkt. I detta simmar det omkring glitter och flakies i alla möjliga färger, och så spridda skurar av holo för att toppa galaxmackan.


a England, Koh-I-Noor
Lacket jag bär just nu. Har såklart lyckas skava av det på en nagel, på grund av klantig. Lacket är ljust guldfärgat och har rent galet mycket holoeffekt, betydligt mer än vad jag lyckades fånga i min framjagade solstråle. Det är nästan lite nude för en blekfis som mig över det. Samt att jag matchar min dator.