måndag 23 november 2020

Decembers bullet journal

Alldeles snart är den här, årets sista månad. Med tanke på vilket katastrofår det här har varit har det ändå gått ganska fort, och det är ju skönt. 
Till årets sista månad behövs det så klart nya bujo-sidor, även om jag inte kommer ha en lika späckad kalender som vanligt på grund av ... ni vet - pesten.
I år blev det isbjörnar och hjärtgirlanger, och färgerna på pennorna är så klart röd, och blå.

Månadsuppslag/startsida på ett ungefär som vanligt. 2020 har fått en extra vecka, så det känns ju typiskt att just det här pissåret skulle föräras med 53 veckor.

Böcker och nagellack på ena sidan, pengar på den andra. Jag kommer troligen ändra på det här upplägget nästa år, men jag har ännu inte bestämt mig för hur.
Som synes inget extrautrymme för yogainkomster, för jag har inga sådana just nu. Med tanke på alla restriktioner har jag stängt för i år. Lite ansvar får en lov att ta.

En rad om dagen, vanor och månadsboken. Har fått för mig att inte läsa bara Gamla testamentet i år, utan hela jädra boken, så nu har det blivit fler sidor. Tar ungefär 45 minuter i anspråk varje dag, men det får det väl anses vara värt för att stilla min inre överenvisa person.


Enda veckouppslagen jag hittills orkat göra. Känner av att det är grått ute, minst sagt. Min pappa skulle ha fyllt år i början på december, så citatet där har så klart med min saknad efter honom att göra.

Snart är 2020 slut, och det betyder en ny bullet journal. Den är på väg hem till mig, så nästa bujo-inlägg antar jag blir upplägget för 2021. I en vinröd bok, minsann.