måndag 30 november 2020

Novemberfavoriter

Sista dagen i månaden betyder att jag listar favoriterna sedan sist. Just den här november känns det som att det kan bli lite svårt, för jag har knappt lämnat huset den här månaden på grund av det där viruset. Så jag kanske får tänka efter ett varv eller två på vissa saker. Ungefär som vanligt alltså.

Bok: En bok fick betyget 5/5 av nig den här månaden, och det är favoriten "The Scorpio races" av Maggie Stiefvater. Om det är fusk med omläsningar så säger jag istället "This savage song" av V.E. Schwab.

Film: Med tanke på hur karantänigt vi har levt i den här familjen så är det konstigt att vi inte sett mer på film än vad vi gjort.  Novembers favorit blev nog "Jumanji: The next level", även om den (så klart) inte var lika bra som den första av de nya Jumanji-filmerna.

TV: Har inte tittat så värstans mycket på det heller. Inte så att jag sett ut någon serie eller säsong därav i varje fall. Vad har jag gjort egentligen? Glott på YouTube och läst? Ja... Såg väl ett och annat avsnitt (eller del av avsnitt) av "Svenska nyheter" och det är ju alltid roligt.

Nagellack: a England, If the ravens leave the Tower.


Skönhet: Har jag brytt mig? Nej.

Extra speciell rolighet: Älskade maken och jag firade vår 22-årsdag. Tänk att han har orkat med mig så länge. 😍

Favoritinlägg: Wishlist Wednesday.