onsdag 25 november 2020

Wishlist Wednesday - i juletid

Vad önskar jag mig egentligen i julklapp ett år som i år? Fred på joden och snälla barn? Ett fungerande vaccin mot covid-19? Pyjamas, strumpor och böcker? Att få gå på bio igen? 
Jo. Allt det, men kanske inte så jättemycket mer.

Bildkälla a England

A England släpper i dagarna inte mindre än 19 nya lack, fördelade på fyra olika kollektioner, bland annat "Moments with Virginia", 7 lack inspirerade av Virginia Woolf och hennes böcker. Med tanke på att jag vill ha alla lack någonsin från a England, så vill jag självklart ha alla de där också.

Bildkälla Fragrantica

Det kan kanske tyckas vara onödigt att önska sig parfym just nu, då jag har haft det lite sådär med luktsinnet. Och med "lite sådär" menar jag att det varit helt borta (fortfarande inte bekräftad covid, ska testa mig i december). Numera börjar det komma tillbaka så smått, även både smaken och lukten just nu känns som om det är filtrerat. Nåja. Jag har provsniffat på Guccis Mémoire d'une Odeur flera gånger vid det här laget, och kommit fram till att jag faktiskt gillar den. Inte en doft jag vanligen dras till, men den har något visst, nästan lite nostalgiskt, över sig.


Bildkälla cd.on

Just precis denna här Funko pop-gubben vill jag ha. Shopkeeper från "It 2" spelades nämligen av Stephen King himself i en cameoroll, och jag vill så klart ha den att pryda min Stephen King-hylla med. Och då menar jag att jag har nästan en hel Billy-hylla med bara Stephen King-böcker. Jag kan så klart tänka mig andra Funko pop också. Det finns fler Bond än den jag har, massor av Harry Potter, andra litterära. Men Shopkeeper känns lite som ett måste.

Mer än så kan jag inte komma på just nu. Men saker med rävar går ju alltid hem...