onsdag 16 juni 2021

Saker jag tömt sedan sist

Inte så jättemycket idag, och hade jag inte gått och hämtat en full förpackning så hade det varit ännu mindre. Vissa som inte är jag i det här huset slänger nämligen hudlotionflaskan så fort den blivit tömd, om jag inte är där och vaktar. Jag var inte där och vaktade den här gången.


ACO. Bodylotion moist. Oparfymerad.
Storfavorit för hela familjen. Det är därför den dyker upp här hela tiden. Just precis den här flaskan är alltså inte slut än, men en annan är det.
Betyg 5/5

Depend. Nagellackremover. Supersnabb.
Min ohotade favorit. Har så klart en ny.
Betyg 5/5

Ica. Fotkräm. Intensivt vårdande. Oparfymerad.
Vi har en likadan tub som ersatt den här, men sedan har jag bett älskade maken att vi ska återgå till Helosan. Den här är inte så kladdig och sjunker in snabbt, men jag upplever den inte alla som så vårdande som jag vill ha min fotkräm. Snarare har jag återigen besvär med torra hälar, och hälsprickor är inget jag uppskattar direkt.
Betyg 2/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Cucumber.
En svalkande och skön mask som kändes lugnande på huden efter några varma dagar. Masken sitter bra, men själva essensen är väldigt tunn och jag upplevde att det rann väldigt mycket om den. En ligga-ner-och-blunda-mask alltså. Med risk för att få essens i öronen...
Betyg 3,5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Avocado.
Lugnande och återfuktande. Den här gången var jag mer beredd på överflödet av tunn essens, så jag lät den droppa av lite innan jag applicerade den. Fick på så sätt kvar essens att göra en kur med. Fastän denna åtgärd var jag ändå tvungen att lägga mig ner och blunda när jag använde masken. Men det kanske bara var nyttigt för mig att bli "tvingad" att ta det lilla lugna.
Betyg 4/5

Alltihop hamnar tyvärr i plaståtervinningen.

Men! Det finns två saker till som tagit slut, men de finns inte med härför att Lush skickar sina grejer utan mer förpackning än vad som krävs för att frakta hit dem. Jag och E har fallit ganska handlöst för de fasta duschtvålarna från Lush och till och med gjort omköp på Honey I washed the kids två gånger vid det här laget. Helt klart 5/5 i betyg.
Lemon zest köper vi nog inte om, däremot. Den var härlig med en friskt uppiggande doft av citron. Men! Den färgade av sig. Inte så att det inte gick att få bort, men låt oss säga så här - det är kanske inte jättekul när det hela tiden ser ut som om en kissar i duschen när en tvättar sig. Sisådär 3/5 i betyg på den.