onsdag 30 juni 2021

Junifavoriter

Mycket upp och ner den här månaden. Ibland är jag lite extra glad över att jag gått i terapi, börjat meditera och har massor av verktyg att ta till när det känns tungt. Juni har ofta gjort det. Samtidigt har jag haft flera glada dagar. Jag har fyllt 50, det har varit midsommar, jag har tagit dos 1 av mitt vaccin, och jag har haft en trevlig kväll med min bästis. Och det är ju de där små guldkornen de här inläggen handlar om, och inte att måsjäveln på grannens tak har fått ungar nu och skränar ännu mer. 



Bok: "The upside of unrequited" av Becky Albertalli. Jag har gett många fyror i juni, och många av dem skulle platsa som favorit, men det var något så gulligt med den boken som jag inte riktigt kan bortse från.

Film: Jag har sett ganska mycket film den här månaden, men det mesta har på sin höjd varit sådär. Förutom "Matrix" så klart, som alltid kommer vara helt outstanding.

TV: Är mitt i "Mare of Easttown" och den är fantastisk. Förutom "Killing Eve" då, så klart.

Nagellack: Calcifer från Pahlish. My gawd!


Skönhet: Honey I washed the kids från Lush. Mest av allt den fasta tvålen, men hela serien kan få ett omnämnande. Inte helt fel att lukta honung och kola efter duschen.

Extra speciell rolighet: Fira 50 årsdag i all ära - bäst är ändå att jag kunnat göra den samhällsviktiga insatsen med att vaccinera mig mot covid. Antivaxxers kan dra åt helvete!

Favoritinlägg: Junis nagellack. För att de flesta var så fina.