tisdag 22 februari 2022

Bullet journal för mars

Månadsskiftet februari till mars närmar sig, och i helgen var det dags frö mig att pyssla ihop mina marssidor i min bullet journal. 
Jag trodde jag hade bestämt mig för ett visst tema för mars, men så "råkade" jag köpa på mig ny washitejp (som jag inte har plats för därför att jag redan har en massa washi) och ändrade raskt mitt tema till ett med läsning och fika i fokus. För finns det något mysigare än en lässtund med fika till? Nä, just det.


Månadsuppslaget som jag troligtvis inte kommer titta på så värst mycket mer efter nu. Båda washitejperna kommer från den svenska butiken Willwa, möjligen köpte jag fem rullar till när jag ändå höll på. Väldigt fina washis i den butiken, och jag är frestad att köpa ännu mer. Ska bara lösa förvaringsfrågan först. 
Månadens färger är en blå och en rosa fineliner från Stabilo, samt en pastelligt blålila penna från Tombow, 603 Periwinkle, som jag tyckte passade bra som en "medlare" mellan de båda andra färgerna.



Nu till sidorna jag verkligen använder mig av. Först och främst kassaboken. Både den privata och den för jobbet, och en snabb överblick över mitt sparande. 
Sedan plats för anteckningar kring månadens långläsning (har bestämt men inte skrivit in) och plats att notera lacken jag kommer fästa på mina naglar.


Ett uppslag jag använder dagligen (eller kvällningen) är såklart det där jag håller koll på vanor och humör, samt antecknar en rad om dagen. Inte en rad om raden, som jag skrev först. Tur att jag hade klistermärken att täcka det misstaget med.



Motionssidorna kommer sedan. Jag koncentrerar mig fortfarande på att stretcha och återhämta mig. Jag gör ju trots allt daglig yoga med Adriene. Just nu känner jag att det räcker bra så. 


I mars blir det fem veckouppslag, då månaden slutar på en torsdag. Det här är det första. Alla citat den här månaden har med läsande att göra. Min älsklingshobby.