fredag 25 februari 2022

Februaris nagellack

Jag tycker själv att jag har varit ganska flitig med nagellacken nu i februari, och då betyder tydligen det att det har hamnat sju olika lack på naglarna. Hittills, vill säga. Det finns en liten möjlighet att jag lackar om någon av de återstående dagarna i februari, men då visar jag det i mars i så fall.
De här sju lacken bar jag i februari. Visas i samma ordning jag bar dem.

 


a-England, Lord Leighton
Ett lite ljusare rött lack som har a-Englands lite typiska holo, men här finns också ett guldskimmer som gav lacket ett extra djup. Jag gillar lite extra hur holot nästan blir violett på naglarna.


Cadillacquer, Darth Vader
Kändes som ett måste att ha ett Darth Vader-lack i det här huset. Svart jelly med röda glitter och flakies. Lite jobbigt att måla med, då det krävdes tre lager för att få det ordentligt svart, och jag upplevde lacket som ganska tjockt att måla med. 


a-England, Lachrymae
Lachrymae är latin för tårar, men det är knappast någon som gråter över det här väldigt vackra lacket. En mix av lila, grått och med gyllene stråk samt riktigt ordentligt med holoregnbågar. 



Masura, Infinity
Masura är ett nytt märke för mig, men då det är ryskt och jag är arg på Ryssland just nu, så gissar jag att de två jag kommer visa från märket den här månaden kommer bli de sista. På ett bra tag i varje fall. Synd, för det här gillade jag.
Infinity är ett väldigt ljust blått lack, med ett ljusblått skimmer. Väldigt vackert och hyfsat skirt. Jag har tre lager på bilden. Gillade jag så klart, med tanke på min kärlek till nästanvita lack.



Depend 7day, Merry in Madrid #70081
Något så ovanligt på mina naglar som ett texturlack som jag behöll texturen på. Silvergrått med duttar av svart. Två lager, höll rätt så bra för ett lack utan skyddande topplager.



a-England, Clytie
Varmt gyllenbrun holo. Gillade det betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Så pass vackra regnbågar mest hela tiden, som min kamera tyvärr inte gör rättvisa. Lite som vanligt.



Masura, Navy blaser
Svart crelly med duokroma flakies som växlar i all regnbågens färger. Dessutom en aning holoskimmer, som inte syns här för att solen höll sig borta när jag fotograferade. Ett väldigt vackert lack.

Och det var allt för februari. Gissar att det blir mycket a-England i mars, för det är ungefär vad jag har i otestade lådan just nu.