måndag 28 februari 2022

Februarifavoriter

Det känns väldigt konstigt att sitta här och försöka knåpa ihop ett inlägg med favoriter när världen ser ut som den gör. Som jag sa till älskade maken vid frukosten: "För en vecka sedan mådde jag bra". Inte så mycket nu, kan jag avslöja. Har så pass mycket ångest just nu, och känner mig tillbakaslungad till min barndoms kärnvapenskräck. Jag trodde vi var förbi den nu, men med en galen gubbe i maktposition kan vad som helst hända. Tydligen.
Så ja, jag har ångest och är rädd och gråter ibland. Jag ska försöka dra fram några favoriter ändå. Allt i välden är ju inte skit och elände, även om det finns stunder då det känns så.

Bok: Jag har lite grann kvar på "Ghostwritten" av David Mitchell, men jag räknar med att läsa ut den idag, och om ingen fullständigt oväntat händer de sista 70 sidorna, så kommer den vara välförtjänt av den favoritstatus den har i skrivande stund.

Film: Matrix resurrection.

TV: Jag har tydligen för många kanaler att välja bland, som i sin tur har för många serier jag skulle kunna se, för jag har inte kunnat bestämma mig för en enda att titta på. Förutom att vi sett klart på "The book of Boba Fett", men den serien har jag ju inte älskat direkt.

Nagellack: Lord Leighton från a-England.


Skönhet: Jag var på ansiktsbehandling i början på månaden för första gången på flera år. Och det finns få saker som är så mysigt för nyllet som att låta någon annan pyssla om den ett tag. Även om portömningen och brynplocket och vaxandet av mustaschen kanske inte är det skönaste jag vet.

Extra speciell rolighet: I lördags bjöd vi hem mina svärföräldrar och min mamma på hamburgare. Och min storebror följde med! Han jobbade extra i helgen och blev inkallad som mammas privatchaufför, och det var väldigt roligt att han kunde slita sig från jobbet och följa med så att vi fick mata honom.

Favoritinlägg: Mina fem läppstiftsfavoriter. Jag bär ett av dem just nu.