onsdag 16 februari 2022

Tomma

Den här gången har jag lyckats tömma ganska många grejer. Åtta förpackningar av varierande favoritgrad har vi att titta närmare på idag.


Ica.Ekologisk certifierad nattkräm. Oparfymerad.
Såklart en av favoriterna. Tömd på sitt innehåll och ersatt med en likadan. 
Betyg 5/5

Burt's bees. Moisturizing lip balm. Pomegranate.
En ganska sötsliskig variant av Burt's bees läppbalsam. Uppnådde ingen favoritstatus, men om det bara fanns det i affären skulle jag kunna köpa det igen.
Betyg 3/5

Budgie. The apple cider scrub, for a healthy head of hair.
En av mina favoritprodukter har den här den här skrubben för hårbottnen blivit. Jag använder den ungefär var tredje hårtvätt, och älskar hur lättanvänd den är. Extra plus för att skrubbkornen (socker?) löser upp sig och att det går så lätt att skölja ur den. Har haft en ny tub på vänt sedan december.
Betyg 5/5

Depend. Nagellacksremover. Supersnabb.
Ni vet redan.
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Avocado.
En lugnande mask som tillför fukt. Påstår den, och det stämmer. Kändes väldigt behaglig på huden, både under och efter. Essens kvar att göra kur med i ett par dagar. Behaglig doft. Kan tänka mig att köpa igen.
Betyg 4/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Shea butter.
Jag applicerade den här masken för snart en vecka sedan, och har fortfarande kvar essens i min lilla burk att "kura" med. Ändå tyckte jag inte att det var snålt med essens i själva masken, utan det blev precis lagom. Ska veka närande, återfukta och ge fin lyster, och det tycker jag att den levererar. Kommer högst troligt hem till mig igen.
Betyg 4/5

Seche vite. Dry fast top coat.
Hittade den här flaskan långt in i en låda när jag letade efter en helt annan sak. Komplett med några millimeter helt intorkat topplack i botten, så den har nog stått där ett tag. 
Det här är mitt favorittopplack, och jag har mer än en flaska i lådan, för jag fyndade på Rusta för ett tag sedan. 
Eftersom det finns lite i botten, hur intorkat det än må vara, så tar jag till en försiktighetsåtgärd och lämnar det till det miljöfarliga återfallet.
Betyg 5/5

Atelier rouge. Hydrating base coat.
Jakten på en ny favorit bland baslack fortsätter. Det är inte det här i varje fall. Funkar helt okej, men jag upplever att lacken inte sitter så jättebra med det här i basen. Nu har det dessutom blivit omöjligt att fiska upp mer lack, eftersom flaskan/borsten inte samarbetar för att fånga upp lack. Förutom om jag skruvar i och upp korken för varje gång jag vill bättra på... Har blivit ganska tjockt också. 
Det är inte jättedåligt, men jag kommer testa något annat nu.
Betyg 3/5

Även den här lämnar jag till miljöfarligt avfall, men den stora runda korken är avtagbar, så den kommer jag lägga i plaståtervinningen. På precis samma ställe som det mesta i det här inlägget.