tisdag 30 augusti 2022

Augustis nagellack

I augusti har jag burit fem olika nagellack. De flesta från ett och samma märke, men det finns ett som avviker från mängden. Så blir det när en mest har ett enda märke i otestade lådan, så det blir nog en del H&M även i fortsättningen, om jag inte dyker ner i arkivlådorna vill säga.
Det jag har burit ser ut så här.


H&M Beauty, Candyfloss
Visar varenda nagelskavank jag har, men vem bryr sig när det ändå är så här eteriskt tjusigt. Skir rosa bas som skiftar över i guld, ibland med en liten glimt av grönt. Hade säkert gjort sig fint som topper över ett ljust lack, men jag använde det som det är och älskade det hela tiden det var på.



H&M Beauty, Cactus
Vilken liten goding! Kanske inte direkt den gröna nyans jag tänker på när jag tänker på en kaktus, men väldigt fin ändå. Mer succulent, kanske? Känns som den där färgen jag alltid vill kalla för jugendgrön, men med lite mer schwung.



H&M Beauty, Precious
När E fyllde år fick hon välja mitt nagellack, och valet föll på Precious. Mest såg jag det som guld, men även som en sorts rostig orange. Och det där gröna stråket som syns i flaskan tittade även det fram, om än inte överdrivet ofta.



Depend 7day, Share #70087
Eftersom det här lacket känns så himla mycket sommar så kände jag att det var dags att använda det innan sommaren var slut. En mörkare turkos med guldskimmer. Det här gillade jag.



H&M Beauty, Just in peach
Persikoskalsfärgat lack. Eller korall. Ligger någonstans mellan orange och rosa. Känns som en riktigt klassisk färg. Lite lagom sofistikerad sådär. Det lack jag bär just nu.