tisdag 23 augusti 2022

BuJo för september

Jodå, nu känns det allt lite i luften att hösten är på väg. Och det är ju passande då september är bara runt hörnet, den månad som brukar räknas som den första höstmånaden. Det brukar finnas en del sommar kvar, men att hösten snart är här råder det ingen tvekan om.
Vad passar väl bättre en sådan dag än att än att passa på att visa upp de nypysslade sidorna för september i min bullet journal? Just ingenting, känns det som.



Jag hade bestämt mig för att september skulle få rävtema. Nu har ju jag mer än en washi med rävmotiv, så jag bad Chilipojken välja bland dem. Han tvekade inte en sekund ens när han valde den här med en ganska så röd räv som gör sker som rävar gör. Just den här washitejpen är köpt från Etsy, men jag minns inte vilken butik.
Eftersom räven här är röd och svart så blev det de färger jag utgick från. Tombowpennorna är röda 835 Persimmon, och ljust grå N89 Warm gray 1. Två fineliners i olika nyanser av rött, den ena från Stabilo och den andra från Adlibris. Svart tillkommer med Sakura Pigma Micron, mina favoriter av svarta fineliners. Den här, 005, är den tunnaste jag har.
 




Som vanligt tittar jag knappt ens på kalenderöversikten när jag väl är klar med den. Uppslagen som följer är desto mer välbesökta.
Månadens bok och månadens nagellack. Delar som vanligt uppslag med kassaboken.  


Vanor, humör och en rad om dagen följer på det.


Träningssidorna kommer sedan. Som vanligt vet jag inte än vilka pass som Adriene lägger upp för nästa månad. Men jag vet att det här är ett upplägg jag trivs med. Jag vet också att det var de här sidorna som höll på att driva mig till vansinne. Jag gjorde så många misstag att jag till slut valde att bara ta ut en sida och börja om från början. Så när jag dabbade mig med färgerna för vila/stretch så lät jag det vara så. Kommer rätta till det snart, troligen med att bara rita dit en pil för att visa att de ska byta plats med varandra.


Veckouppslagen ser ut som vanligt. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom. Är helnöjd med det här upplägget och ångrar mig alltid om jag försöker mig på något annat. 
Alla citat i september kommer från Ratata-låten "Sent i september". 

Jag vet redan ur jag vill att oktober ska se ut, men det får ni vänta ett tag med att se.

PS. Glöm inte att gå och rösta 11 september!