tisdag 16 augusti 2022

Månadens tomma

Dags igen att fylla upp plaståtervinningen. För tyvärr är det mest plastförpackningar som de olika skönhetsprodukterna kommer. Och det är just skönhetsprodukter jag visar här, så... Dessutom har jag rensat ut en sminkprodukt som jag insett att jag inte kommer använda igen. Och då ser det ut lite såhär.


ACO. Bodylotion moist. Oparfymerad
Nu igen.
Betyg 5/5

Lush. What's up doc. Shower gel.
När jag var i Stockholm tidigare i somras, passade jag på att handla lite på Lush. Och när jag gjorde det fick jag med lite prover också. Bland dessa prover fanns den fruktdoftande duschgelen "What's up doc" som bland annat innehåller morotsolja. Nu var det här en limiterad utgåva, så även om jag skulle vilja köpa den så kan jag inte det, för den finns inte tillgänglig längre. Trist, för jag gillade den, inte minst för att den doftade så smarrigt.
Betyg 3/5

Lush. Angels on bare skin. Ansiktsrengöring.
Det andra provet jag fick var på en ansiktsrengöring. Den doftade gott och skrubbade milt och skönt. Däremot var den attans så besvärlig att använda, och jag fick aldrig riktigt till det med den. Tyckte mest att det blev skräpigt i badrummet. Kommer inte köpa igen.
Betyg 1/5

Burt's bees. Lipbalm. Watermelon.
Om inte själva läppbalsamdelen av den här hade flugit ur hylsan och landat på toalettborsten, så hade den räckt ett tag till. Nu åkte den i soporna i stället. Och det var ju synd för jag gillade den här melondoftande lilla grejen. Finns stor möjlighet att den hittar hem till mig igen.
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Shea butter.
En väldigt trevlig ansiktsmask som har rikligt med essens och gör vad den lovar - återfuktar och ger lyster. Det är inte första gången den varit på besök hos mig, och den kommer troligen hit igen. 
Betyg 4/5

Lumene. CC creme 6 in 1. Fair.
Sorteras ut nu. Jag har gillat den ganska bra, men ändå alltid tyckt att den känns på. Samt kanske att jag tyckt att den täcker lite väl mycket. Jag har liksom inget emot mina fräknar, jag vill mest jämna ut hudtonen lite, och då har den här varit lite för bra. 
Om jag bestämmer mig för att jag vill ha CC creme igen i ett senare skede, så kommer det troligen vara just den här jag köper igen. Men just nu hamnar den i soporna.
Betyg 3/5