tisdag 26 mars 2024

BuJo för april

Den sista lilla veckan i mars, som avslutas med årets påskhögtid, är här. Det betyder att jag har gjort mina bullet journal-sidor för april nu. Traditionsenligt är de gröna på min mammas födelsedagsmånad, eftersom hon älskar grönt så mycket.


Jag velade länge kring vilken washitejp jag skulle använda, men slutligen föll valet på en från Sarah Frances med olika djur som lever på den Brittiska landsbygden. Det är lite grönt på den, i form av olika träd, och det matchade jag med fineliner från Stabilo och Tombow 195, Light green, dessutom lite svarta fineliners från Sakura Pigma Micron.
Månaden inleds med en månadsöversikt, och så kommer jag göra något med den mestadels tomma sidan. Så småningom.



Kassabok får husera på ena sidan av det här uppslaget. På den andra kommer nagellack samsas med månadsboken, om jag kommer på vilken jag vill läsa.



I mars råkade jag återgå till min förut ingrodda vana att ha träningssidorna precis innan veckouppslagen, och det har stört mig så pass mycket den här månaden att jag var väldigt noga med att peta in dem i mitten igen. Jag har märkt att det fungerar bäst så med mitt dagsflöde. Så - ordning återställd i april.



Ordningen också återställd med placeringen av en rad om dagen, vanor- och humörkollen. Känns så bra att ha fått till det rätt att suckar av välbehag har hänt.



Veckouppslagen ser alla likadana ut, förutom vilket citat jag valt. Första veckan i april flyttar yngsta ungen ut, som är en dotter, och därför fick det bli dottertema på citatet. Det betyder alltså att om en vecka är jag och älskade maken ensamma i huset. Kommer kännas tomt, men samtidigt fint.