lördag 16 mars 2024

Tömt sedan sist

Inget jättestort inlägg den här gången, då jag bara gjort slut på fem förpackningar med produkt sedan sist. Vi tittar väl på dem. Tycker särskilt katten som vill att jag ska gosa med henne och inte knattra på datorn.


Aco. Bodylotion moist. Oparfymerad.
Är det ens ett "Tomma"-lägg utan en flaska av den här bodylotionen? Börjar tro att det nästan inte är det. Fast när det var dags att köpa ny, till och med lite kris, så var den här varianten tvärslut på vårt apotek, så just nu har jag en annan i badrummet.
Betyg 5/5

Atrix. Intensive protection cream.
Som tur är så hade inte den här handkrämen försvunnit helt från marknaden, för nu hittar jag den igen. Just den här lilla tuben stod på skrivbordet, och blev ersatt med en av de andra jag prövade om de kunde vara likvärdiga, men jag kommer köpa den här igen, var så säker.
Betyg 5/5

Burt's bees. Vanilla bean lip balm.
Jag älskar Burt's bees läppbalsam, och allt med vanilj. Självklart älskar jag den här varianten då. Tyvärr slut i Vanilla bean när jag skulle ha nytt, men jag köpte massor av andra som ersättare, så det går ingen nöd på mig.
Betyg 5/5

It's skin. Avocado high-nutition mask sheet.
Aloe är och förblir en hudfavorit för mig, och den här lugnande och fuktgivande masken är inget undantag. Riktigt härlig, med god doft, och kommer hitta hem till mig igen.
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Rice.
Jag har funderat på om jag använt den här förut, och jag tror inte det. Stackars mig vad jag har missat då! För den här känns precis så där spa-ig som jag vill ha den, hela vägen från känslan på huden till doften. Doften! Underbar! Kommer köpa om.
Betyg 5/5

Bara favoriter den här månaden. Kul!