tisdag 29 januari 2019

BuJo för februari

Snart har årets första månad passerat, och jag har så klart förberett mig för den andras intåg med att göra nya sidor i min Bullet Journal.


Ursäkta röran, jag bygger om. Det supergulliga rävpennskrinet fick jag i julklapp av älskade maken. Annars är februari lite av kärlekens månad, på grund av Alla hjärtans dag, och därför valde jag rött och guld som mina färger, och alla washitejper jag hade i lådan med guldtryck på.


En månadsöversikt som ser ut precis som vanligt. Funderar på att låta den ta större plats för nästa månad, så att jag verkligen har plats att skriva upp vad som händer i de olika rutorna. Som det är nu tycker jag att det kul att göra en månadsöversikt, men jag är dålig på att använda den.


Ett uppslag med plats att skriva upp böcker och nagellack, samt min kassabok för månaden. Jag har valt att ta bort min sida för anteckningar helt enkelt för att jag inte använder den. Skulle behovet ändå uppstå så har jag massor av blad efter mina veckouppslag att ta till.


Uppslaget jag använder mest varje månad är detta, där jag skriver in en rad om dagen och har koll på min långläsning och mina vanor. I januari hade jag fyra vanor, men jag kände att det var för lite så jag rumstrerade om i layouten så att jag fick plats med 6 den här månaden.


Och så till sist ett exempel på hur veckoupplag kan se ut. Washitejp är förresten bra till mycket, bland annat kan man dölja läbbiga stavfel under dem och låtsas som att inget har hänt... I de tomma rutorna planerar jag blogginlägg och skriver något citat eller så. Jag hade inte gjort det här, men det finns chans att jag visar sådant på Instagram.

Och ja, jag har redan börjat fundera på mars. För sådan är jag.