torsdag 10 januari 2019

Målen 2019

Jag har suttit och försökt knåpa ihop ett inlägg om mina mål för 2019, men det vill sig inte riktigt. Jag är inne på dag tre med spänningshuvudvärk för att jag har ont i en axel, och det gör att min tankeförmåga är sisådär för tillfället, och visst kan det spela in vad gäller mina formuleringar.
Men den enkla sanningen är denna - jag vill inte.

Jag har så klart mål, men inga stora omvälvande, och jag tycker faktiskt inte att de är något att skriva om. Jag vill inte heller skriva om dem. Av anledningar som jag inte heller vill skriva om. Men främst så vill jag inte ha några mål för 2019. Jag vill kunna ha det här året ganska så fritt från målorientering, för hur ofta jag än säger (till mig själv) att mål inte är samma sak som löften, så är det ändå en viss känsla av svek mot mig själv jag känner om ett mål inte infrias. Och hur många mål är det inte som inte blir infriade? De flesta faktiskt. Dessutom är de mål jag har mer långsiktiga än bara för i år. De rör att få må bra, och att ha bra relationer.

Så. Jag kommer inte dela med mig av mina mål, de få och små jag har. Och det är okej det också, att hålla dem för sig själv. I denna tidsålder av att leva hela sitt liv på sociala medier och dela med sig av absolut allt, kan det vara skönt ibland att inse att nej - jag behöver faktiskt inte dela med mig av vissa saker om jag inte vill. Vissa saker får man behålla för sig själv. Och vissa saker får man strunta i. Ibland kan det vara ett mål i sig.

Schumis mål för 2019 är att vara husets drottning. I år också.