tisdag 21 september 2021

Oktober

Det är säkert för att jag är så gammal som det känns som att tiden går fort. Det känns liksom som förra veckan som jag skrev om septembers bujo och hintade om jag redan valt tema för oktober, och nu är det redan dags att visa upp vad det blev. 
Jag hade sedan länge bestämt mig för att  ha Harry Potter-tema i oktober, helt enkelt för att jag har så piffig washitejp med Harry Potter-motiv. Färgerna var det värre med, men så bestämde jag mig för att använda färgerna från "mitt" Hogwartshus, Ravenclaw. Där är färgerna blått och koppar, och koppar blev i mina ögon orange. 


Ett kalenderuppslag som startpunkt den här gången också. I mycket så är min bullet journal fylld med sidor som trial and error har bevisat för mig att de är ett vinnande koncept. Och jag gillar att starta månaden med en månadsöversikt.


Kassabok och en sida att hålla reda på nagellacken och månadens bok, följer som vanligt tätt inpå inledningen. Ännu en gång har jag inte en susning om vad jag ska läsa som månadsbok, men det blir nog någon faktabok den här gången.


En rad om dagen, vanor och humör. Inga överraskningar här heller.


Mina motionssidor. Dels för att ha en kalender för Yoga with Adriene, dels för att hålla koll på den träning jag gör utöver YWA. De blåmarkerade dagarna är de dagar jag har klass, och då tränar jag inte mer än YWA på morgonen. Det finns ju något som kallas för att överträna... Det kommer komma fler vilodagar, men var vet jag inte än.


Veckouppslagen ser ut så här hela månaden, det enda som skiljer är placeringen på tejpen och citaten - som så klart kommer från Harry Potter hela bunten. Återgår i oktober till att låta veckodagarna löpa hela raden ut, då jag ofta blivit förvirrad över att det inte varit så nu i september. Det funkar tydligen bäst för mig på det här sättet. 

Sedan jag började med bullet journal så har mina november varit grå, men jag tror minsann jag ska ända på det i år. Fast jag vet inte till vad än. Tur att jag har en månad på mig att fundera.