onsdag 21 december 2022

Bullet journal januari 2023

Blev precis färdig med januaris sidor i min bullet journal, så här är de.


Det var inte helt lätt att välja hur jag ville att januari skulle se ut. Men så lät jag mig inspireras av en soluppgång för några dagar sedan, och visste att jag hade en washitejp i gömmorna som kunde passa den.
Matchade tejpen med en Tombow dual brush, 912 Pale cherry, samt en Zebra Mildliner, Smoke blue. Och så ett par fineliners från min julklapp till mig själv, Sakura Pigma micron i 22 Burgundy och 117 Sepia.
Börjar med ett månadsuppslag, precis som vanligt.


Och precis som vanligt har jag ett uppslag för månadens bok, nagellack och kassabok. Jag vet vilken bok jag kommer läsa. En riktigt tjock en, som jag planerar att läsa både i januari och februari. Räknas som en av de stora klassikerna, och utspelar sig under en dag.


Härnäst kommer sidorna med vanor, humör och en rad om dagen. Bara för att det är nytt år betyder inte det att jag ändrar på ett upplägg som passar mig.


Sålunda är även motionssidorna desamma. Jag kommer vara med på 30 days of yoga med Adriene för tredje året, där passen börjar 2 januari. Beroende på hur dags de kommer upp så hänger jag på från start. I år lades passen upp sent på förmiddagen, så jag yogade med en dags fördröjning för att kunna hålla mitt eget schema. En måste inte hänga på låset, även om det är trevligt. Temat för 30 days of yoga för 2023 är Center. Mer än så vet jag inte än.

 
Så här kan ett veckouppslag se ut. Eftersom året börjar på en söndag ser det lite annorlunda ut, med åtta dagar den första veckan. Jag vill börja helt och hållet i min nya bujo när det blir nytt år, så jag får vackert anpassa mig till det. Ska fira Chilipojkens 22-årsdag den här veckan. Time flies.