onsdag 15 maj 2024

Tomma, och ett farväl

Det har blivit sju tomma produkter sedan senast, och tydligen kommer jag säga farväl till ett helt märke den här månaden. Ett väldigt ledset farväl, kan jag tillägga.


It's skin. Blueberry Vitality & moisture mask sheet.
En favorit bland arkmaskerna. Så pass att jag köpte om den innan jag hade använt den här. Jag brukat köpa mina arkmasker från Apotek Hjärtat när jag ändå beställer annat, men jag har sett den här i butil på Ica också. Inte jättesvår att hitta, alltså.
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Lemon.
Ännu en favoritmask, också den går ganska lätt att hitta. Det här är den jag senast använde, och jag jobbar fortfarande på att använda upp all extra essens som låg i förpackningen. Älskar att göra kur, så jag deppar inte. Kommer säkert köpa igen.
Betyg 5/5

Apotek Hjärtat. Special care vårdande handkräm. Oparfymerad.
Ordningen är återställd och jag har numera bara Atrix handkräm i huset, men när jag inte kunde hitta Atrix någonstans, så provade jag flera andra för att kunna hitta en ersättare, och den här kom närmast. Formulan kändes rik och den sjönk snabbt in i huden utan att efterlämna en klibbig känsla. Kan absolut tänka mig att köpa om den. 
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad handkräm. Oparfymerad.
Ännu en handkräm jag testade, men här föll jag inte lika handlöst. Upplevde den som mer av en lotion än en kräm, och att den var så rinnig gjorde den lite svårdoserad. I övrigt skön att använda, med alla egenskaper en handkräm bör ha. Fast det spelar visst ingen roll.
Betyg 4/5

Lumene. Nordic-C. Glow boost essence.
Jag läste någonstans att en visst bör ha ett c-vitaminserum i sin hudvårdsarsenal för att boosta sitt glow och allt det där. Så jag köpte den här från Lumene som jag tyckte mycket om. Testar dock en annan nu när den här tagit slut. Jag gillar allt med den här, från hur den känns till hur den doftar. Sedan vet jag inte om den gett så värst mycket glow, mwn jag har tyckt om den ämdå. Glöm för allt i världen bara inte att använda solskydd! Det är alltid viktigt, men med aktiva ingredienser i hudvården blir det dessutom en nödvändighet. Glasåtervinning, men inte på korken.
Betyg 4/5

Ica. Ekologiskt certifierad dagkräm. Oparfymerad.
Det här är en favorit, det vet vi sedan gammalt. Så det var med bestörtning, och faktiskt en liten aning sorg, som jag tvingades inse att de slutat med den här. I varje fall på min Ica. Hyllorna gapar inte ens tomma, för där den här produktserien brukade stå, står det nu andra produkter. Jag har alltså varit tvungen att hitta en ny dagkräm. Jag har kanske lyckats, men mer om det en annan gång.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad nattkräm. Oparfymerad.
Här hade jag turen att ha köpt en tub innan de försvann från hyllorna, så jag har precis påbörjat min sista (?) tub av min favoritnattkräm. Jag hoppas såklart på en reformulering och återlansering, men jag håller inte andan.
Betyg 5/5