lördag 28 september 2024

Nagellacken i september

Den här månaden har jag försökt måla naglarna en gång i veckan i varje fall, och med det sagt är det fyra nagellack jag har burit i september. 


H&M, Kitten pink
Kattnosrosa. Eller en väldigt hudtonsnära (för mig) rosa med en anstrykan av aprikos. Gillade det här krämlacket, för det var precis lagom diskret för mig efter en helt lackfri period.



a England, Revealed in sleep
Eftersom det varit ganska soligt i september passade jag på att bära lite hololack, och vilket märke är bättre på det än a England? Här blev det nästan lite dramatiskt med ett mörkare grått lack som skiftar över i brunt. En ganska perfekt höstfärg, om jag får tycka.



a England, A vision of love
Fortfarande holo, och fortfarande bruntonat. A vision of love skiftar dock i rosa, och blir en sådan där neutral färg, som har det lilla extra. Ännu ett bra höstlack.



H&M, Tangerine for 2
Senaste lacket ut, även om jag nu är lacklös igen. Det här var en knallig färg! Skulle vilja kalla den för korall, men den drar helt klart åt det orangea hållet. Knallig som sagt, snudd på att det lekte att det var ett neonlack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .