onsdag 11 september 2024

Wishlist Wednesday: Mys

Idag regnar det och är väldigt grått ute. Har mest lust att krypa ihop under en filt och mysa med katten. Helst med en god kopp te och en bok i handen. Och alla andra saker på den här önskelistan.

Bildkälla Lagerhaus

Enda anledningen till att den här muggen inte redan finns i mitt muggskåp är för att det redan står så många andra muggar i mitt muggskåp. Det gör inte att jag vill ha den här muggen mindre för det. Även om den vågiga kanten kan innebära viss spillrisk för en spillriskbenägen människa som jag själv.


Bildkälla Tehuset Java

Jag har slutat vara så snobbig att jag inte kan tänka mig att dricka påste. Jag har inget alls emot brittiskt påste, men just min favorit, Yorkshire tea, är inte alltid lätt att få tag på. PG Tips finns numera på min lokala Ica Maxi (till skillnad från Liptons Eatl Grey i löste) men jag önskar ändå att jag hade en förpackning Yorkshirete i te/kryddskåpet.


Bildkälla Pierias livs

Något gott till teet kanske? Tyvärr har Pierias frystorkade hallon med mörk choklad varit slutsålda varje gång jag vill ha dem, som idag. Jag älskar inte choklad, men den här kombinationen av det syrliga hallonet och den mörka, lite bittra chokladen gör dem till en njutning. Har inte ätit dem på alldeles för länge, på grund av ovan nämnda slutsåldhet.


Bildkälla Doftlunden

Något jag kan göra är att tända just precis en sådan här kon med vaniljrökelse. Både min och E:s favorit, och häromdagen gav jag henne min sista ask, för att jag försöker vara en snäll mamma, så nu har jag bara kvar de jag hade i min påbörjade ask, så nyköp börjar närma sig. 


Bildkälla Willwa

En annan sak som jag tycker är mysig, är att pyssla i min bullet journal. Och när jag gör det använder jag som bekant (?) washitejp att dekorera med. Önskar mug den här fina washin med natt och dag-motiv från Willwa. Bland annat. De har många fina washis, och jag kommer snart inte kunna övertala mig själv att låta bli, fast jag redan har jättemånga washi.