onsdag 25 september 2024

Oktobers bullet journal

Oktober är nog en av mina favoritmånader. I varje fall den där första delen som brukar bjuda på vackra höstdagar med klar krispig luft, färgglada löv som faller till marken, doften av äpplen och te och bara massa allmänt mys. När det blir alltför regnigt och grått är jag däremot inte lika nöjd. Så den här oktober väljer jag att hylla färgprakten, med höstlöv och gyllenbruna toner.


Jag använde exakt den här kombinationen förra året också, så tydligen gillade jag den redan då. Washin kommer från Sarah Frances webshop, pennorna är en Tombow mwd nummer 026 Yellow gold, en fineliner från Adlibris som matchar nästan perfekt, och en svart fineliner från Stabilo.
Dikten är skriven av Emily Brontë, och på andra sidan har jag en månadsöversikt.



En liten kassabok för oktober, samt plats för anteckningar om vad som kommer bli månadens långläsning (jag har nästan bestämt mig) och vad jag kommer måla naglarna med.



En översikt över skojiga saker att göra, stretch och månadens yogapass. 



En rad om dagen, vanorna och humörkollen. Här kommer det ske ändringar från och med nästa år, men jag är inte riktigt säker på hur än.



Och slutligen ett av veckouppslagen. Även de veckovisa citaten fick bli hyllningar till hösten den här gången.

Jag har redan bestämt hur övriga månader kommer se ut i år, men det kan få bli en överraskning för de som undrar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .