fredag 11 oktober 2019

Tre tomma no. 94

Nu börjar slattarna trilla in i en rasande takt, men jag har hunnit arkmaska också.


Kicks. Detox beauty. Clearing mud mask.
Kicks har gjort om hela sitt masksortiment, och den här favoriten finns inte att få tag på längre. Synd, tycker jag som nu måste leta reda på en ny rengörande och förhållandevis mild lermask som jag kan älska lika mycket som jag älskade den här.
Plaståtervinning
Betyg 5/5

Kicks. Ready, set, glow! Viamin C Day fluid SPF 25.
Den här dagkrämen verkar ligga lite i limbo. Den är inte bortplockad från webshoppen än, men har varit slutsåld där i flera månader och finns bara att hitta i ungefär fem butiker i hela Sverige, ingen av dem nära mig tyvärr. Jag har som tur är en liten resetub som jag tar till just nu, men det verkar tyvärr som att jag måste hitta en ny favoritdagkräm. Också. Tack för det, Kicks. Eller inte.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence sheet mask. Avocado.
Jag gillar de här maskerna från Holika Holika. Dels för att de är buslätta att öppna (och lätta att tömma över överflödig essens i en burk från) men allra mest för att passformen på de här är typ den allra bästa för mig. Tunn och följsam och fullkomligt dränkt i en ganska tunn essens.
Doften är angenäm, essensen sjunker in bra i huden och känns inte alls klibbig. Sedan gjorde den kanske inte direkt några underverk på min hud, men just nu undrar jag om något gör det eftersom den är inne i en ganska reaktiv period. Skulle dock lätt kunna tänka mig att köpa den igen.
Plaståtervinning
Betyg 4/5