måndag 5 augusti 2019

Augusti-bujo

Ett av de inlägg jag hade planerat för veckan då jag var utan internet var så klart att visa upp hur min Bullet Journal ser ut nu i augusti. Jag hade tagit bilder och allt, men...
Så här kommer den, några dagar in på augusti och sidorna används nu för fulla muggar.


Månadens tema är blått med påfåglar och ett japanskt inspirerat motiv. Min samling med washitejp börjar för övrigt bli löjligt stor, och jag borde verkligen lägga band på mig. (Spoiler - det har jag inte gjort. Beställde fler i lördags. Oops!)
Jag är ganska missnöjd med det här uppslaget, men det får duga.


Same old. Böcker och nagellack på ena sidan, kassabok på den andra. Min plan var att börja med yogaklasser i slutet av augusti, men just nu står hela biblioteket i yogastudion, så vi får se hur länge den där vattenskadereparationen drar ut på det hela. Angående varför Yoga inte har fått så stor plats.


Också same old. Funkar det så gör det, även om jag ofta finner att inspirationen tryter vad gäller En rad om dagen. Vanekollen och månadens bok, som den här månaden handlar om mord, ser ut som vanligt. Så klart. Eftersom det funkar för mig.


Veckan som är just nu gjorde jag ett massivt fel på och vill därför inte visa upp, men jag har gjort andra veckor att visa. Numera har den här veckan ett citat, och jag har även fyllt i den dotter som fyller år på den där blå linjen jag förberedde. För augusti är månaden då båda mina döttrar fyller år, och en av dem gillar blått lite extra mycket.
Jag har även ändrat layouten på mina veckoöversikter den här månaden, mest för att testa något nytt efter flera månader med samma lika, och jag gillar det här också. Om det kommer i repris i september återstår dock att se.