onsdag 7 augusti 2019

Tre tomma no. 89

Ingenting av det ni ser på bilden har jag ersatt med samma lika. Nytt på badrumshyllan alltså.


ACO. Hudlotion. Oparfymerad.
Något av en epok som går i graven med att den här flaskan inte blivit ersatt med en exakt likadan. Just den här flaskdesignen byttes ut för några år sedan, men det har gått att köpa ett restlager på Rusta under dessa år. Men när vi skulle refilla den här gången var de slut! Och när jag skulle köpa ny på Apoteket så var det slut där med, och eftersom det var kris på oparfymerad lotion-fronten, så köpte jag en annan. Som jag också gillar.
Plaståtervinning
Betyg 5/5

Apotek Hjärtat. Mild duscholja. Oparfymerad.
Sannolikheten att jag kommer köpa en ny duscholja av samma sort som den jag har gjort slut på här, är rätt så stor. Just nu använder jag dock något helt annat, som jag också trivs med.
Plaståtervinning
Betyg 5/5

Corpore sano. Crystal deoderant. Aloe vera.
Räckte i en smärre evighet, och det är inte alls omöjligt att jag gör ett omköp på denna saltstensdeo någon gång. Däremot tyckte jag inte att den höll mig lika doftfri den här gången, samt att det är trist att den tappar formen efter ett tag och helt sonika ramlade ur sin hållare och gick sönder - igen. Förutom det lättanvänd, kli i armhålan-fri, och som sagt väldigt dryg. Provar något annat just nu, dock.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5