torsdag 24 november 2022

Decembers bullet journal

Jahaja. Det har tydligen gått så pass fort för tiden att gå, att det redan är dags att visa de sista sidorna i min ljusorange Leuchturm, det kommer bli en grön 2023. Nästa gång jag visar bullet journal-sidor så kommer det vara dem jag gör för nästa år, men innan dess tar vi en titt på december 2022.


Precis som vanligt så har jag valt washitejpen först och sedan valt färgerna utifrån den. I år ville jag ha något som var lite diskret juligt och vintrigt, och valet föll på en sicksackmönstrad tejp i blått, rött och guld. Jag valde Tombow dual brush i färgerna 026 Yellow gold, 856 Chinese red och 526 True blue. Och fineliners från Stabilo i mörkblått och svart.
December inleds med en månadsöversikt, och gissningsvis kommer jag skriva in en dikt eller något på den än så länge blanka sidan.


Jag kommer läsa en bok av Haruki Murakami som månadsbok i december, men den har jag inte skrivit in än. Däremot har plats för både den och nagellacken jag gissningsvis kommer bära i december, och så kassabok på andra sidan.


Vanorna, humöret och en rad om dagen finns det också plats för.


Samt så klart den träning jag kommer utföra i december. Den här månaden har temat varit Meditate på Yoga with Adriene, och det har varit helt underbart. Jag hoppas på något minst lika trevligt i december.


Avslutningsvis ett av veckouppslagen. Pappa skulle ha fyllt år i början av december, vilket jag låter synas på citatet just den här veckan. Annars har jag låtit det bero lite på vad jag har för citat den här gången, inget övergripande tema alltså.