tisdag 15 november 2022

Novembers tomma inlägg

Det är ju lönlöst att försöka få till något som ens påminner om fina bilder när det är mulet i november. Det blir mörkt hur jag än gör, känns det som. 
Nio tomma förpackningar har jag lyckats samla på mig sedan sist. 


Garnier. Micellar cleansing water. Sensitive skin.
Något av en evighetsprodukt. Det känns som att jag haft den här ett par nu, men i helgen tog den slut. Dess ersättare, en exakt likadan, har väntat i kulisserna i flera månader. Jag har inte använt så många andra micellära vatten, så jag vet inte hur den står sig i konkurrensen, men för mig funkar den utmärkt. Tydligen. Eftersom jag köpte om den.
Betyg 5/5

Depend. Nagellack remover. Supersnabb.
Ständigt återkommande. 
Betyg 5/5

Burt's bees. Lipbalm. Vitamin E & Peppermint + Vanilla bean.
Skrapade ur det sista ur mina Burt's bees i helgen, så nu har jag lite kris. Eller - jag har pepparmintvarianten, men jag hade slut på reservläppbalsam till badrummet och handväskan. Det är åtgärdat, och det är nya på väg hem till mig. För båda är lika bra, men om jag var tvungen att välja skulle det bli pepparmint.
Betyg 5/5

Seche vite. Dry fast top coat.
I stort sett det enda topplack jag använder. Behöver thinner ibland, men det är det värt.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierat balsam. Oparfymerad.
Jag tror att jag aldrig har stött på ett balsam som får mig att tappa andan för att det är så förträffligt. Inte det heller, men jag köpte om det ändå. Balsam är balsam, liksom. Gör sig grej. Fast utan wow-effekt.
Betyg 3/5

Neutrogena. Visibly clear. Blackhead eliminating daily scrub.
Jag har inte använt den här dagligen. Inte veckovis heller. Kanske varannan vecka, eller så lite som en gång i månaden. För jag gillar den inte. E hade den, men blev rådd att sluta använda den (pga acne) när den var nästan full och det kändes synd att slänga den så jag förbarmade mig. Den är inte helt slut, men börjar lukta ännu sämre än vanligt, så bye bye.
Betyg 1/5

It's skin. Hyaluronic acid. Moisture mask sheet.
En av de bästa arkmaskerna. Precis lagom med serum, inte rinnig, klibbar inte, sjunker in finfint i huden och gör exakt det den lovar - återfuktar och mjukgör. I flera dagar. Kommer köpa om så fort jag ser den.
Betyg 5/5

L'Oréal. Volume million lashes. Waterproof.
Mitt val av mascara sedan några år. Och den tog faktiskt slut på riktigt, och blev inte bara ersatt av hälsosäkerhetsskäl (byt mascara ofta!). 
Betyg 5/5