tisdag 29 november 2022

Novembers nagellack

Det här kommer inte bli ett långt inlägg. I november har jag inte lackat naglarna mycket alls, utan låtit dem vila och bli ompysslade då de inte alls mår bra just nu. De är rent ut av i bedrövligt dåligt skick, och jag ville att det skulle få en paus och att lite av det uschligaste skulle få växa bort. I november har jag målat naglarna endast tre gånger, men då hunnit prova på ett nytt märke (för mig) och det är ju alltid kul.


Depend 7day, Steal the look #7259
Lite i vanlig ordning har jag svårt att låta bli nästanvita lack. Det här var dessutom ett sådant där kul lack som ändrade sig en aning i färgen beroende på omgivning, ljusförhållanden och vad jag hade på mig. Mest av allt är det ljust vaniljgult, men ibland tyckte jag det lutade mer åt det beiga hållet, och ibland kändes som mer aprikosgulrosa. En trevlig bekantskap, och inte alltför besvärlig att måla med trots att det är både att ljust lack och ett gult lack.

 

Depend, Sapphire #5144
Från Rock  my world-kollektionen plockade jag fram just det safirblå lacket Sapphire. Har ett metalliskt skimmer och är just så där härligt juvelfärgad som namnet antyder.


London Grace, Billie
Det här är ett nytt märke för mig, som jag plötsligt sett poppa upp lite här och var. Jag blev nyfiken och har skaffat mig några av dem, och först ut att testas blev mörkt chokladbruna Billie. Ett helt vanligt krämlack, som de flesta London Grace verkar vara. Penseln i den här flaskan hade ett par spretiga strån, men annars var det lättlackat. Och just så här mörka toner gillar jag lite extra på korta naglar. Gillar den bruna nyansen på det här lacket. Nästan svart och väldigt blankt.

Det var allt för den här gången. Ska se om jag vågar mig på att måla naglarna lite oftare i december.