tisdag 24 maj 2022

Junis bullet journal

Till att börja med så vill jag bara säga att nej, det är inte du som har fel på din skärm. Det är jag som har fel på min kamera. Hur en vet att det är dags för en ny, det börjar bli mörka fläckar på bilderna. Inte för att det är något med linsen, utan för att kamerans pixlar inte hänger med. 
Nog om det. Det är straxt juni. En månad som det händer en hel del i, så jag har behov av de sidor jag skapade i helgen.



Juni är min födelsedagsmånad, och jag brukar oftast välja att göra juni i rödskala, eftersom rött är min favoritfärg. Men i år har jag tyckt att det redan varit så mycket rött och rosa så jag bestämde mig för något annat. Och jag har inte haft några blå sidor än i år, så jag valde bland mina blå washis, hittade en med påfågelfjädrar på, och körde på den som inspiration. Pennorna är två fineliners från Adlibris i en ljus och en mörk nyans, samt Tombow 451, Sky blue.
Det inledande kalenderuppslaget blev jag ganska missnöjd med. Jag tycker det ser tråkigt ut. Tur att jag inte kommer titta så värst mycket mer på det från och med nu.


En bok i juni, som jag vet vilken det blir men inte skrivit in än. Nagellacken jag (möjligen) kommer bära i juni. En sida för junis kassabok. Så ospännande det kan bli



Inte heller det här uppslaget är vidare värst spännande, men jag kommer använda det varje dag. För här skriver jag in vanorna, humörsvängningarna och en anteckning om dagen som gått. 



Uppslaget med min träning är nog mitt favorituppslag månad efter månad. Jag gillar att fylla i det eftersom tiden går, med de roligheter jag haft för mig. För den typ av träning jag antecknar här, anser jag vara rolig. Älskar yoga!



Veckouppslagen ser ungefär likadana ut hela månaden. Just den här veckan kommer mitt yngsta hjärtegull ta studenten, så jag räknar med att det kommer bli smockfullt med saker att göra ganska så snart. Extra utrymme för anteckningar, således.

Det var det för den här månaden. Kanske att jag kan lyckas få in lite sommar på julisidorna. Vi får se.