torsdag 27 juli 2023

BuJo för augusti

När jag säger att hela jag varit i semester-mode så skojar jag inte. Så pass mycket så att jag gjorde iordning mina bullet journal-sidor för augusti först igår. Dels för att jag inte varit på pysselhumör innan, men allra mest för att jag inte riktigt visste hur jag ville att sidorna skulle se ut. Så jag bestämde mig för svart, och i övrigt så lite som möjligt, på ett ungefär. Då blev det såhär.

Jag använde mitt 6-pack med svarta fineliners i olika tjocklekar från Sakura (Pigma Micron) och jag tror jag använde alla tjocklekarna någonstans på de här sidorna. Jag ville ändå ha lite färg, så jag stoppade ner näven bland mina Tombows och drog på måfå fram 873 Coral, som jag också lyckades hitta en någorlunda matchande washitejp till, som jag den här gången använt ganska sparsamt.
I övrigt inleds månaden som vanligt - med en månadsöversikt. Har sedan bilderna togs även skrivit in en dikt på motsatta sidan.


Bara för att julis månadsbok var ett episkt fail betyder inte det att jag har gett upp. Jag har valt en historiebok om Sverige tidigt 1800-tal som augustis bok, men inte skrivit in den än.
Annars finns här plats för nagellacken jag kommer bära (?) och kassaböcker för augusti.


Vanor och humör delar uppslag med en rad om dagen.


Och dagens nöje/stretch delar utrymme med Yoga with Adriene. Väntar och väntar på att nästa månads spellista ska bli klar,men det finns en chans att de håller sig till att släppa den på söndag. Sista söndagen i månaden brukar vara släppdag, så gissningsvis blir det så även den här gången.


Veckouppslaget ser ut som vanligt, förutom att jag inte skrivit in några citat den här gången. Kanske kommer göra det senare, men troligen inte.