måndag 31 juli 2023

Julifavoriter

Juli var en ganska slapp och slö månad för mig. Älskade maken och hemmavarande barnen har haft semester,och jag har fallit in i deras semesterlunk och tagit det väldigt lugnt med vissa av mina vardagsrutiner.Tagit dagen lite mer som den kommer. Har en liten nystart idag, med vissa uppgifter att utföra och sådär. Om de har börjat jobba igen? Jajemensan!
Julisemester alltså, och då borde jag ju kunna hitta vissa favoriter. 

Bok: "Katten som räddade böcker" av Sosuke Natsukava är nog den som satte störst spår i mig den här månaden. Jag hade en jag gav ett högre betyg, men det var en omläsning så just nu räknar jag inte den.

Film: "Eldflugornas grav". Inte en ny film,men ny för mig, och den berörde mig starkt.

TV: Jag har fullkomligt medvetet inte tittat på en enda tv-serie i juli. 

Nagellack: Faktiskt ganska svårt att välja den här månaden, men jag tror jag kör på Piece of ocean från H&M Vegan & Natural. Gillade hur mina naglar såg ut i det, helt enkelt.


Skönhet: Var lite förföljd av gua sha där ett tag, så till sist köpte jag en. Inte för att jag tror att det är någon mirakelgörare, för det tror jag inte, men jag gillar hur den jobbar lite extra i min vanliga ansiktsmassagerutin. Ger lite extra i en rutin jag redan hade, helt enkelt.

Extra speciell rolighet: Förutom att jag och älskade maken åkte ett par dagar på utflykt till Trosa och frö att besöka årets slott - Tullgarn, så att han äntligen gjorde något han funderat på länge och köpte en kul bil. Inte en nyttobil, utan en som är rolig, alltså. Som en gul Mazda MX-5 Miata. Göllig!

Favoritinlägg: DNF. Ibland är det extra skönt att sluta läsa en bok.