tisdag 31 juli 2018

Julifavoriter

Alltså, om jag tyckte tiden gick fort fram förut så är det inget emot vad juli har gjort. Månaden har fullkomligen flugit fram. Kan bero på att älskade maken har haft semester, och vi har fyllt våra dagar med semestriga saker. Troligen beror det på det. Men imorgon är han tillbaka på jobbet, och månaden då vardagen kommer tillbaka infinner sig.
Men juli är det fortfarande (hela resten av dagen) och varje månad brukar föra med sig en och annan favorit.

Bok: En bok fick toppbetyget 5/5 och det var "Karriär i ondska" av Robert Galbraith. Är man minsta lilla intresserad av deckare så bör man läsa den här serien. Kanske kommer 2018 bli året då även jag lär mig uppskatta kriminalromaner?

Fic: Har jag inte läst någon. Har inte haft tid helt enkelt.

Film: Månadens enda biobesök blev "Love, Simon" med Lilla E, och eftersom jag bara sett en film till den här månaden (för jag har haft annat för mig) så är det just "Love, Simon" som får räknas som månadens bästa.

Tv-program: Tog tag i det där med "The Handmaid's tale" och har precis tittat klart på säsong 2. Det gör ont, men det är så förbannat bra!

Nagellack: Nu har jag tänkt efter sedan i söndags, och det blir IDK från China Glaze som blir månadens favoritlack.Skönhet: Jag har hittat ett favoritschampo. Så det är ju synd att det inte verkar gå att få tag på. Förutom på vissa valda hotellrum där man kan hitta det på badrumshyllan. Och det var på Vadstena Klosterhotell jag prövade Damana Conditioning shampoo with juniper och föll som den berömda furan. Underbar doft och det gör underverk för mitt hår. Jag har ett par schamponeringar kvar innan flaskan är tom, och då kommer jag gråta.

Upptäckt: Favorittips jag har fått och anammat är att lägga arkmasker i kylen en stund innan användning. Jädrar vad gött det känns efter en varm dag.

Extra speciell rolighet: Att resa till Ångermanland några dagar och återse vissa av mina paradis på jorden. Älskade maken har en farbror och faster som bor där, men de ska flytta i början av nästa år, så det var sista chansen att spendera några dagar i deras härliga hus och med deras härliga omgivning. Och den chansen tog vi.

Mitt eget favoritinlägg: Mid year book freak out. För det blir så när man är galen i böcker.

2 kommentarer:

 1. cactusnailpolish@gmail.com1 augusti 2018 03:13

  När nån säger "det går inte" om Internet, så kliar det lite i mina fingrar... ;) Verkar som om Damana är gjort för att komma i små flaskor till hotell och inget annat. Men om du kan tänka dig att köpa det i dunk (eller massor med småflaskor) så finns det här
  http://www.bed-bath.com/refill-damana-conditioning-shampoo-5l
  inte var det så dyrt heller, jag hade nog slagit till på en dunk om jag varit du :)

  SvaraRadera
 2. Har sett den där, men de verkar bara sälja till just hotell och andra företag. Inte för att jag har kollat efter, vilket jag skulle kunna göra.
  Eller så åker jag tillbaka till hotellet, letar reda på städförrådet och "råkar" gå ut med en låda. ;)

  OBS. Jag skojar så klart om det där sista, om någon nu inte förstod det.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .