tisdag 3 juli 2018

Tre tomma no. 57

Men dra på trissor om det inte är masktema på de här tre tomma också. Som sagt, det som händer när man bestämmer sig för att inkludera arkmasker, och man använder minst en sådan i vecka. Men - det är inte bara arkmasker den här gången heller.


Milatte fashiony. Tomato mask.
En arkmask som ska hjälpa mot pigmentfläckar i ansiktet. Jag har några sådana, men märkte ingen omedelbar effekt, sådant kan man behöva arbeta med under en längre tid gissar jag.
Men jag gillade den här masken ändå, för den den var rätt så gosig att ha på sig. Jag får nästan alltid klippa upp mina masker mellan ögonen, men förutom det så var passformen bra och den luktade bra. Ingen klibbig känsla efteråt, men överbliven essens tog en stund på sig in i huden.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Tonymoly. Pureness 100. Red ginseng mask sheet. Shine.
Gillade jag allt med den här masken? Ja, faktiskt. Den doftade underbart, vilket var det första som slog mig när jag applicerade den. Sedan satt den väldigt bra och hade bra passform. Ingen klibbig känsla och essensen tog sig in i huden snabbt. Kan jag absolut tänka mig att droppa ner i kundkorgen igen. Och en gång till efter det.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Kicks. Instant treatment. Detox beauty. Clearing mud mask.
Förlåt för smutsig tub, men det är så det blir när man desperat står och klämmer ut det sista för att kunna fredagsmaska. Det här är ännu en favoritmask från Kicks, de är bra på det där. Ett tunt lager är allt som behövs av masken, för att man ska ha en klar och väl rengjord hud när den sköljs av. Doftar helt underbart. Sådär så att man nästan vill äta upp sitt eget ansikte när man använder den. Har såklart skaffat en ny tub.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5