måndag 9 juli 2018

Tre tomma no. 58

Har mycket sjunger-på-sista-versen-förpackningar på g just nu. Samt att jag maskar rätt så regelbundet. Så det är redan dags igen för tre tomma.


A'peui. Milk one pack. Green tea. Nourish.
Förlåt mig medan jag bara älskar de här förpackningarna. Så pass att jag köpte på mig en hel massa olika "mjölksmaker" bara för att ville testa dem.
Massor med essens. Så mycket att det var svårt att få med allt. God doft, men kanske lite stark, fast inte så att jag storknade. Lämnade en klibbig känsla, så pass att jag faktiskt tvättade bort den från halsen för att jag blev så irriterad på klibbigheten. I övrigt toppen. Kan jag tänka mig att köpa igen.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Kicks. Ready, set Glow! Vitamin C. Day fluid, spf 25.
Förutom att jag inte är helt såld på förpackningen på den här, för jag föredrar en tub, så är det här en solklar favorit av dagkrämer. Så pass att det är den enda jag använder sedan flera år tillbaka, och jag har så klart en ny på badrumshyllan.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Rusta. Hair conditioner with almond oil.
Balsam från Rusta? Kan det va nåt? Jo, faktiskt. Riktigt bra balsam, som hjälpte mitt hår att lyfta fram lockarna och har varit superdryg. Ändå kommer jag inte göra omköp på den, för förpackningen är usel. Här hade det verkligen behövts en klämvänlig tub, eller till och med en burk, för det här balsamet är tjockt och superjobbigt att klämma ut. Särskilt ur den här mediumhårda plastflaskan. Konsistensen är som en tjockare inpackning, så jag hade gärna sett den förpackad som en sådan.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5 på själva innehållet, i denna förpackning 2/5.