torsdag 24 oktober 2019

Bullet journal för november

Tänka sig att det redan är dags att visa sidorna för november. Jag har förvisso haft dem klara en dryg vecka, för när inspirationen faller in är det bäst att passa på. Jag valde att göra november grå i min BuJo. Tänkte att det säkert skulle matcha med vädret utanför.


Det är inte lätt att få till fina bilder just nu, ändå stod jag i fönstret och fotograferade. Nåja, det är ju ändå grått. Min månadsöversikt ser ut som så här, och om jag får slå lite på min egen trumma så tycker jag faktiskt att det är snyggt. Jag tycker hela månaden blev snygg, om jag ska vara ärlig.


Jag har skiftat lite i min layout den här gången och det beror på att jag har planer på att inte läsa en bok i november, utan 24. Alla Tintins äventyr ligger i planen för november, och så många album behöver en helt egen sida. Jag lovade älskade maken för herrejössesmånga år sedan att läsa Tintin, och nu ska det alltså ske.
Pengar fick hamna på sidan bredvid, och ser ni? Lite blått också. Och lite rosa på washitejpen med dropparna.


När månadsboken blev böckerna, så var jag tvungen att skifta om lite annat också. En rad om dagen ser ut som vanligt, och vanorna likaså, men där bredvid är det meningen att jag ska få plats med logg för nagellack och böcker.


Som vanligt gjorde jag en och annan miss i mina veckouppslag, men jag tyckte ändå att de på de stora hela blev så pass bra att jag tänker visa upp alla fyra den här gången. Komplett med citat och gott om plats för anteckningar.




Snart dags för 2019 års sista månad, och sedan en ny bullet journal. Som redan är beställd och väntar på att jag ska hämta ut den på utlämningsstället. Och jag har sådana planer!