torsdag 31 oktober 2019

Oktoberfavoriter

Halloween idag. Årets sämsta dag, om en som jag inte gillar hela den importerade grejen med en högtid som mest går ut på att skrämmas - i den variant som "firas" här. Har laddat upp med godis för eventuella besökare, men jag hoppas jag slipper dem.
Så just idag är ingen favorit, men jag har hunnit skaffa andra under månaden som gått.

Bok: Jag har gett högre betyg till en omläsning den här månaden, men ger ändå favoritplatsen till "Norra Latin" av Sara Bergmark Elfgren.

Film: Jag ska gå på bio imorgon. *le gasp* Fast den är ju i november, så oktobers favoritfilm blir "Three billboards outside Ebbing, Missouri". Eller "Captain Marvel". Jag tänker här komma med den impopulära åsikten att "Avengers: Endgame" var ganska dålig. Kasst avslut på en filmserie, liksom.

Tv-program: "Umbrella Academy". Sjusärdeles bra.

Nagellack: The dark mark från Pahlish. Jag har det fortfarande, fast det är bra slitet vid det här laget.



Skönhet: Något jag har varit dålig på den här månaden. Men The Ordinarys 100% Plant-Derives Squalane är alltid en favorit.

Upptäckt: Vackra höstlöv. Jag älskar hösten.

Extra speciell rolighet: Jag får gå på hundpromenader igen! Går just nu ut med Oskars dotter Camilla, som blev mormor tidigare i veckan. Alltså hade min älsklingshud blivit gammelmorfar om han varit i livet.

Favoritinlägg: Bullet journal för november. Bara för att jag är så nöjd med mina sidor.