onsdag 30 oktober 2019

Oktobers nagellack

Det är den tiden på månaden igen. Den tar snart slut och jag visar upp de nagellack jag har burit. Nio stycken hann jag med, inte illa.


A England, New romantic
Ett sjusärdeles snyggt lack som speglar en bit av min uppväxt. Mörkt violett med massor av holo.


H&M Beauty, Fandango
Bara jag som nynnar på "Bohemian rhapsody" av det här lacknamnet? Lack är inte riktigt så rött som på bilden, snarare en mörkt rosa. Den nyans rosa har precis innan det blir rött, ungefär.


A England, Je reviens (I will return)
Ljust syrénlila mad massor av holo. Ett lite grått stråk i det här lacket, och så himla vackert.


Pahlish, Niffler
Ken en sin Harry Potter så vet en vad en niffler är och att det här är ungefär det perfekta lacket för att representera den lilla varelsen. Mullvadssvart med flakes i guld - en nifflers favoritmetall.


Depend, #610
Depend slog till med en fin höstkollektion i år igen, med Tokyo street. Först att hamna på naglarna av de jag köpte blev det himmelsblå skimmerlacket med nummer 610.


Depend, #608
Om du redan har #568 så behöver du inte det här. Jag funderar på om det är exakt samma lack, men jag har bara gjort en flaskjämförelse så jag är inte säker. I flaskan är de dock skrämmande lika varandra med sina jätteorangea nyanser. Lite tomat över det. Och jag gillar ju det, så det var kanske inte så konstigt att jag knallade hem från affären med ett nästan likadant.


OPI, Cute little vixen
Jag gillar rävar, och vixen betyder rävhona. Det enda som krävdes för att det här lacket skulle få följa med mig hem. Magenta med guldskimmer.


Depend, #609
Ljust grått med diskret skimmer. Jag lyckades tyvärr sätta märken i det innan det hann härda.


Pahlish, The dark mark
Det här lacket var en superspecialare under förra årets Black Friday hos Pahlish, och kunde bara fås med på köpet om en handlade över en viss summa. Vilket jag alltså gjorde. Och tur är ju det, för titta vilken skönhet! Mörkt blålila jelly med massor av flakies som skiftar i alla möjliga färger, tydligast är grönt och blått men andra färger finns där i mixen.
Det lack jag bär just nu, och alltså sista lacket ut i det här inlägget.