fredag 4 oktober 2019

Tre tomma no. 93

Jag trodde det skulle ta slut på slattar lite snabbare än så här, men vissa produkter är visst drygare än jag tror. Så i stället blir det tre tömda arkmaskförpackningar den här gången.


Helloskin Jumiso. Rich-Nourishment Sheet mask.
En på det stora hela trevlig mask, även om den inte bjussade på några underverk. Däremot riktigt med essens som jag sparade i en burk och kunde använda i nästan en hel vecka, så det blev en bra kur där. Doftade gott, kändes inte alltför kladdig, passformen dög. Plus för gullig förpackning.
Plaståtervinning
Betyg 3/5

A'pieu. Fruit vinegar sheet mask. Softening.
Jag gillade den här masken bättre, även om det var snålare med essens den här gången. Huden kändes mjuk och gosig efteråt, den doftade gott och var inte kladdig.
Plaståtervinning
Betyg 4/5

JMsolution. Water luminous. Golden cocoon mask. Black.
Det enda som var svart här var förpackningen. Jag tyckte inte om den här masken - alls. Den var tjock och svår att forma efter ansiktet då den bara hade få och små slitsar, jag fick klippa upp extra. Dessutom doftade den starkt och parfymerat och essensen var tjock, kletig och liksom trådig. Så pass att jag undrade om den blivit gammal och dålig, men jag hittar inget bäst-före-datum på förpackningen, så jag vet inte om det är fallet. Det är sällan jag torkar av essens när jag har maskat klart, men här gjorde jag det.
Plaståtervinning
Betyg 1/5