onsdag 3 juni 2020

Wishlist Wednesday

Vet ni vad? Jag fyller snart år. Och då skulle jag tycka att det vore trevligt med en present eller två, även om det viktigaste för mig just nu faktiskt är lite lugn och ro. Främst i världen, men även i själen. Känner mig lite ledsen just nu.
På önskelistan står, förutom snälla barn och fred på jorden, det här.


Bildkälla a England

Precis som vanligt så önskar jag mig nagellack. Särskilt de jag saknar från a England. Från bilden ovan saknar jag i och för sig bara ett lack (det lila), men det finns även några andra från andra kollektioner jag ännu inte har. Sedan finns det såklart andra märken som även de har fina lack. Pahlish till exempel har några med måntema och Doctor Who-tema som jag tycker är sjusärdeles fina, men även märken som Depend, Essie och OPI har en tendens att släppa riktiga godbitar som väcker mitt habegär.

Bildkälla H&M

Som alltid önskar jag mig en pyjamas eller två. Tycker den här med hjärtan på byxorna ser väldigt gosig ut, så den här gången önskar jag mig den.

Bildkälla Adlibris

Ett presentkort på Adlibris (eller fysisk bokhandel) skulle inte vara så dumt, så att jag kan köpa mig någon av de hundratals böckerna jag har på mina önskelistor. Boken ovan är bara en av dessa.

Bildkälla Kicks

Jag har för en gångs skull provluktat på parfymen jag önskar mig, och jag vet att jag gillar den. Samt att flaskan är himla fin. Valentino Donna Born in Roma har doftnoter av peppar, bär, citrus och vanilj och doftar mumma.

Och som alltid önskar jag mig en goseräv, chips är gott och så ett bidrag till nya träningsskor så att jag kan komma igång igen med stavgången när benet har läkt klart.