tisdag 30 juni 2020

Junifavoriter

Juni känns som att den varit en fin månad i år. Mycket vackert väder, även om det ibland var lite för varmt. Dessutom tog Chilipojken studenten, jag (och brorsorna) fyllde år och det var midsommarafton. Jag fick stygnen borttagna, har haft Plejad-träff, pizzamys med föräldrarna och har träffat hunden Jackson och hans pälsföräldrar vid en trevlig fika. En bra månad. Vissa favoriter bland favoriterna ska jag nog lyckas finna ändå.

Bok: "Wayward son" av Rainbow Rowell. Jag har gett samma betyg (4/5) till flera andra böcker den här månaden, men den här är ändå den jag tycker gav mig mest av dem. Förutom möjligen "The Five" av Hallie Rubenhold, som jag skriver om senare i veckan.

Film: Jag har knappt tittat på film alls i juni. Jag tror att "Ad astra" är den enda film jag sett som inte var en omtittning, och den når faktiskt inte upp i favoritstatus bara för det. Så pass på den.

TV: "What we do in the shadows". Tveklöst.

Nagellack: Clockwork Castle från Pahlish. För det har ju verkligen ungefär allt som gör ett snyggt nagellack.



Skönhet: Små saker. Som att raka benen (försiktigt vid ärren!), klippa tånaglarna, tvätta håret, duscha. Så kanske mest av allt pallen vi köpte så att jag kan sitta med hela kroppen inne i duschkabinen och verkligen ta en dusch. Till skillnad från att tvätta mig med tvättlapp i badrummet. Duschen är för övrigt en trappa upp och jag har liiiite problem med att ta mig upp dit för trappor är fanimej läskiga med brutet ben. Kan avslöja att jag inte hoppar upp med kryckorna, utan snarare på rumpan. 

Extra speciell rolighet: Så klart Chilipojkens student. Mammas lille pojk. 

Favoritinlägg: Wishlist Wednesday. Det mesta på den listan ligger dessutom kvar på den...

Mitt i tårtförtäringen!