onsdag 24 juni 2020

Bujo för juli

Inte jättelångt kvar tills det blir månad, och då behöver jag nya sidor i min bullet journal så klart. Den här juli har älskade maken semester hela månaden, men vi kommer nog inte att göra värst mycket för det. Dels på grund av corona, men mest på grund av mitt benbrott. Osäker på om det ens blir något årets slott-besök för oss i år. Jag hoppas så klart, men det är sådant som får visa sig.
Till semester hör förhoppningsvis sol, även om det gärna får vara lite svalare än rådande värmebölja. Solen är ju på ett ungefär gul, så det blev månadens färg, tillsammans med inslag av orange och svart, och så en washitejp med katter på eftersom jag inte har någon gul tejp. Villhöver washi med citroner på...


Även den här månaden har jag balanserat boken någorlunda i knät när jag gjorde sidorna, även om jag har blivit bättre på att sitta vid bord. Vissa streck är lite sneda och vinda, men det är ingenting jag orkat bry mig om.
Månadsuppslaget ser ut som vanligt. Lät siffrorna ta rejält med plats, så skriver jag över dem vid behov.


Uppslaget för ekonomin och nagellacken och böckerna. Inga nyheter här heller. Att jag har hittat en layout som funkar för mig är ingen överdrift.


Även uppslaget för en rad om dagen, vanor och månadens långläsning ser ut som vanligt. Jag har dock inte minsta lilla aning om vad det kommer bli för bok. Historia? Yoga? Mytologi? Tur att jag har en stund på mig att bestämma mig.


Och ett av veckouppslagen. Jag tror inte att jag gjorde några missar med det här... Den här månadens soliga tema fick gå igen även i citaten jag skriver in på veckouppslagen, som denna månad fick soltema hela bunten. Det här ovan är från en låt med Beloved.

Det var juli det. Dags att skriva in alla saker jag måste komma ihåg att göra. Som läkarbesök, födelsedagar och avgifter som ska betalas. Yay...