onsdag 24 november 2021

Bujo för december

Årets sista månadsskifte närmar sig med stormsteg. Snart får jag börja öppna luckorna i min tekalender, och i min lakritskalender. 2021 är julen jag unnar mig, för det tycker jag att jag kan vara värd efter ett par kämpiga år.
December betyder också nya sidor i min bullet journal, de sista i just den här. Våga vägra jultema, tänkte jag, och hittade en fin washi med rosor på att bli inspirerad av. Det ser ut lite som vanligt, men med andra färger.
Och så är det novembermulet där jag bor, så ursäkta att det ser ganska mörkt och murrigt ut.


Startsida och månadsöversikt. Hade ju blivit snyggare om jag hade räknat rätt... 


Ser nu att jag visst inte skrivit in rubrikerna i kassaboken. Nåväl, det hinner jag. Andra sidan är som vanligt till för månadens bok, där jag inte riktigt bestämt mig än, och nagellacken som kommer hamna på naglarna. Väl?


En rad om dagen på ena sidan, och på den andra samsas vanekollen och humöret.


Jag har visst glömt att skriva här med...
Mina träningssidor. Dels den jag gör på egen hand, dels Yoga with Adriene. Jag kommer ta det ganska lugnt med träningen i december, för jag känner mig ganska trött, och i behov av att vara snäll mot mig själv. Det blir ofta så när mörkret kommer, att energinivån blir lidande, och jag tänker försöka ta hänsyn till det. Stretcha har jag däremot bara mått bra av, så jag kommer planera in mer sådant.
Adriene har hintat om att det kommer jobbas med chakrasystemet och energiflöden i december, och det brukar jag tycka är kul. Hur kalendern blir vet jag dock först på söndag.

Förutom placeringen på citaten och tejpen så ser alla veckouppslagen likadana ut i december. Jag valde att dra de flesta strecken utan linjal, och det gick ofta bättre än förväntat. 

Jag har beställt två olika bullet journals inför 2022, så jag vet inte än vilken det blir. Det enda jag vet är att det snart är dags att starta upp en ny, och det tittar vi så klart närmare på i december någon gång. Det är trots allt lite november kvar.