tisdag 16 november 2021

Tomma förpackningar sedan sist

Jag har säkert gjort av med en och annan Lush-grej utan förpackning också, men det kommer jag inte ihåg just nu. Dessutom har de som sagt inge förpackning och kan alltså inte vara tom, så från och med nu skippar jag dessa produkter här, Inga fler schampon alltså.
Istället en hel drös med andra produkter, som ska sorteras som plastförpackning i de allra flesta fallen.
Det blir många favoriter idag.



ACO. Body lotion moist. Oparfymerad.
Nu igen.
Betyg 5/5

Apolosophy. Cucumber Peel off mask. Uppfriskande.
Jag som har känslig hud borde egentligen låta bli peel off-masker, men jag tycker de är lite roliga så ibland kan jag bara inte låta bli. Just den här luktar lite starkt, men det mattas av allteftersom masken torkar. Väldigt lätt att dra av, även där jag råkade slabba in den i hårfästet. Eventuella rester gick lätt att skölja bort. Kändes uppfriskande, precis som det står på påsen. Kommer säkert hitta hem till mig igen.
Betyg 4,5/5

Burt's bees. Lipbalm. Coconut & pear.
Har alltid mist två Burt's bees på gång, för de är mina favoritläppbalsam. Just nu i varje fall. Jag gillar att testa olika varianter, och den här med kokos och päron tyckte jag mycket om. Kan absolut tänka mig ett omköp.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad nattkräm. Oparfymerad.
Den här trodde jag skulle ta slut mycket tidigare än vad den gjorde, så jag kan med säkerhet säga att denna favorit är dryg, prisvärd och gör sitt jobb som återfuktare bra. Jag har självklart öppnat en ny.
Betyg 5/5

The Ordinary. Hyaluronic acid 2% + B5
En av tre produkter från The Ordinary som jag alltid vill ha i badrummet. Jag hade med andra ord en ersättare stod och väntade i kulisserna tills när sista droppen av den här var uppslurpad.
Allt utom pipettpumpen och korken är glas.
Betyg 5/5

It's skin. Collagen. Nutrition mask sheet.
Bra för mogen hud och ska hjälpa till att återställa en naturlig fuktbalans. Rikligt med en mjölkig essens, som jag "kurar" med överflödet av. Maken var väldigt täckande, tunn och följsam, men passformen var sådär med få slitsar och väldigt små hål för ögon och särskilt för munnen. Kan tänka mig att köpa den igen för hur huden kändes efteråt, dock.
Betyg 3,5/5

It's skin. Rose. Moisture & vitality mask sheet.
För den som älskar rosdoft. Gör du inte det så bör du hålla dig långt från den här masken, för här är rosdoften påtaglig så länge masken verkar. Ganska tunn essens, så rinnvarning föreligger. Gott om essens över som jag använde som kur. Då försvann rosdoften så snart essensen torkat/sjunkit in.
Den här masken gillade jag väldigt mycket och kommer högst troligt köpa igen.
Betyg 5/5