söndag 31 mars 2024

Marsfavoriter

Med tanke på att jag har trott att det redan är april i en vecka eller mer, så är det kanske bra att det är det imorgon. Söndag minsann, och påskdagen. Möjligen är det här inlägget tidsinställt i förväg. 
Och eftersom det är mars en liten stund till, så kollar vi närmare på vad jag har skaffat mig för favoriter den här månaden.

Bok: "The fragile threads of power" av V.E. Schwab. Jag trodde det var slut på den här världen och deras berättelser, men väldigt glad att jag hade fel i det.

Film: Har haft en lite fattig filmmånad. Tror jag tyckte bäst om "Wonka" av de jag såg.

TV: "Young Royals" sista säsong. The swoon!

Nagellack: The Veil från a Englands Ghosts-kollektion.


Skönhet: Mars var månaden jag äntligen gjorde det där som jag har tänkt göra i flera år. Skaffa mig en ny franstång. Hade glömt bort hur det var att ha ögonfransar som inte var spikraka. Fint som attan, är vad det är. Mycket nöjd.

Extra speciell rolighet: Förutom det självklara med mysig Plejadträff, påskfirande med alla jag tycker om och att fira min och älskade makens 25-åriga förlovningsdag (med migrän jag kräktes av, men annars så), så var det faktiskt väldigt roligt att äntligen få träffa E:s pojkvän på riktigt. Mycket trevlig människa, och jag är glad att mitt barn är glad. Och så där kär så att hon tindrar.

Favoritinlägg: Eftersom det var så roligt att alla vi i Plejaderna tyckte så mycket om "Uppdrag Hail Mary", så var det lite extra kul att få skriva om vår träff.