onsdag 1 maj 2019

Aprils nagellack

Det var inte mycket nagellack som hamnade på mig under april. Jag gav mina naglar lackpaus ett tag, och målade naglarna för första gången i april lagom till påsk. Så idag är det bara fyra bilder och sammanlagt fem nagellack att titta på.


Pahlish, Hufflepuff
Påsklacket var så klart gult. Hufflepuff är ett lysande maskrosgult lack, med lite färgskiftande glassflecks. Det finns en aning av husfärgerna gult och svart, men mest upplevde jag det som ett gult lack med guldskimmer. Alltså gillade jag det.


OPI, Berry Fairy Fun
Valt till aprils favoritlack för hur det ser ut på de skuggiga naglarna. Ett iridicerande lila lack, med skimmer som skiftar ton i ton, men även flashar till i rosa och såg jag inte lite rött där också? Jag hade kanske behövt ett extra lager för lite mer ompf, men jag var nöjd så här med.


Depend 7Day, How you doin'? + Flirt with Joey
Det här blir nog min favoritmanikyr för april dock, fastän att det rann ner i nagelbanden och blå How you doin'? valde att staina mina naglar - bara en aning, men lite räcker långt i stainingfall.
Helt enkelt en dotticure, en nailart till och med jag klarar av/orkar med.


Dance Legend, From Russia with love
Jag har så klart köpt de här lacken för att de har James Bond-namn, inte för att jag älskar magnetiska lack. För jag har alltid jättesvårt att få till det där magnetiska så det ser snyggt ut. Här ville det sig inte riktigt alls, men det är som det är. Jag gillar färgen ändå, ett orangerött lack med orange/guldskimmer. I vissa vinklar ser jag hur magnet jobbat, men för mig känns det mest som ett skimmerlack.Jag kommer köpa på mig de lack jag har kvar i kollektionen ändå, förutom det som inte har ett James Bond-namn, för som sagt - roligt tycker jag inte att det är med magnetiska lack.